Pensiunea La Tara
1. Mandria noastra
Mancarea pregatita dupa toate regulile satului, iti va aduce aminte de ce este atat de apreciata bucataria romaneasca traditionala. Mult chinuite de restaurante cu gandul la profit, retetele autentice sunt la ele acasa aici La tara. Fie ca sunt legume din gradina noastra, fie ca vorbim despre berbecutul fraged, toate ingredientele sunt alese cu grija celui care vrea doar ce e mai bun. Gatim intotdeauna langa tine, poti vedea cum fierbe mamaliga pe plita, cum se rumeneste carnea de vitel, sau cum fierbe ciorba de gaina. La final iti dam si reteta, daca vrei, caci La tara oamenii nu sunt secretosi.
2. Esti curios...
...cum am afumat slanina de porc, cum am umplut manual carnatii, cum am copt vinetele din salata, cum am facut sarmalele sau fasolea batuta atat de bine, raspunsul este ca am folosit ingredientele in sezon, si am aplicat metodele traditionale. Atat de simplu, dar atat de bun! Daca nu esti curios, doar bucura-te de ele, pofta buna! Desigur, chiar daca suntem La tara, folosim, normal, instrumente si tehnici profesionale. Cand se poate, bineinteles, caci, ce sa-i faci, tuciurile mari si strachinile de lut nu se pot spala la masina de spalat vase. iti mai spunem doar atat acum: am strans toata vara fructe de padure si am facut o afinata-visinata-zmeurata de-ti lingi degetele! Asta, desigur, daca din greseala ti-a ajuns pe degete... si, sa nu uitam, am vorbit despre tuica galbena de pruna? Normal ca nu, despre tuica nu se vorbeste, se vorbeste dupa ea!
3. Pofta buna!