Pensiunea La Tara

Cazare:
Cazarea fiecarei persoane se face prin completarea fisei de anuntare a sosirii pe baza actului de identitate.

Cazarea copiilor pana la 7 ani se va face gratuit, atata timp cat folosesc patul aflat in camera. Pentru situatia in care se solicita pat suplimentar, tariful este de 30 de lei pe noapte, iar mesele sunt gratuite. Pentru copii intre 7-14 ani se va percepe 50% din valoarea achitata de un adult cazat in camera dubla, iar pentru copiii de 14-18 ani se va percepe tariful pentru un adult si nu este posibila montarea unui pat suplimentar.

Rezervare:
Pentru rezervare completati formularul sau contactati serviciul rezervari prin telefon: 0743 222 320/0745 851 516, e-mail: contact a-rond pensiunealatara.ro

 

Anularea rezervarii:
Orice anulare de rezervare se va face contactand serviciul rezervari.

Nu se vor aplica penalizari daca anularea rezervarii se va face cu cel putin 7 zile inainte. Penalizarea reprezinta contravaloarea primei zile de cazare si este valabila pentru anularea rezervarii cu mai putin de 7 zile inainte.

Tarife:
Acestea difera in functie de tipul de camera ales, de mesele incluse in pachetul rezervat (nic dejun, pranz, cina), de activitatile optionale alese precum si de si de numarul de persoane.

 

Modalitati de plata:
Este acceptata plata numerar (lei), carti de credit (Visa, Mastercard, Maestro, American Express), transfer bancar.

 

Program functionare restaurant si bar:
Micul dejun se serveste zilnic intre 08:00 si 10:00 A.M in restaurantul pensiunii.

 

Fumatul:
In cadrul hotelului exista camere destinate exclusive nefumatorilor. In spatiile publice exista locuri special amenajate.

 

Spatiul de parcare si autoturismele:
Unitatea hoteliera beneficiaza de parcare si asigura paza autoturismelor (sugeram evitarea lasarii obiectelor la vedere).

 

Nevoi speciale:
Dorim sa asiguram cele mai bune conditii musafirilor nostri. De aceea, daca aveti nevoi speciale de orice natura, va rugam sa ne anuntati in avans, pentru a putea sa va oferim un sejur cat mai agreabil.

 

Animalele:
Regula noastra este ca nu este permisa cazarea in hotel a persoanelor insotite de animale si pasari.

 

Vizitatori:
Puteti primi vizitatori in camera dumneavoastra intre orele 08:00 – 22:00, fara costuri suplimentare, in cazul in care primiti oaspeti in intervalul 22:00 – 08:00, acestia vor trebui sa achite diferenta de tarif si sa se inregistreze la receptie.

 

Confidentialitate:
Nu vom folosi niciodata datele cu caracter personal fara sa avem in prealabil acordul dumneavoastra.

 

Protectia Mediului:
Reprezinta o preocupare permanenta. Lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile de cazare sau la cererea clientului. Pe perioada sederii, camera este in exclusivitate a dumneavoastra, personalul pensiunii va face exclusiv pe baza solicitarii, sau cu acordul dumneavoastra, inlocuirea prosoapelor sau alte activitati de curatenie / intretinere. Va rugam, totusi, sa apelati la personalul nostru pentru orice situatie aparuta, fie ea cat de putin importanta la prima vedere.

 

Responsabilitati:
Clientul este raspunzator fata de hotel pentru daunele provocate celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor hotelului daca greseala / intentia le poate fi imputata. Raspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau incarcaturii acestora.

 

Comportament:
Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti.

 

Fidelizare:
Ne rezervam dreptul de a acorda bonusuri si discounturi in scopul fidelizarii clientilor nostri.

 

Clauze finale:
Consideram ca orice client in momentul accesarii oricarui serviciu oferit de complexul hotelier (hotel, restaurant, bar, sala de conferinta) a luat cunostinta de termenii si conditiile mentionate mai sus si le-a acceptat tacit.

 

Politica hotelului poate fi oricand modificata fara notificare.