Pensiunea La Tara

Draga Guvernule al Romaniei

Draga Guvernule al Romaniei,

Nu stim in alte domenii cum esti* dar, ca de obicei, ne bazam pe sustinerea ta pentru turismul romanesc. Nu ne-ai dezamagit pana acum, speram sa nu o faci nici de acum incolo. Ma rog, a fost chestia aia cu ANAF, de atunci, dar suntem dispusi sa te iertam pentru ca dai zi libera dupa zi libera… ☺️
Asadar, stim ca vei da liber luni pe 14 August, ca sa se lege omu’ frumos cu marti, 15 August, si sa faca o drumetie de 4 zile pe undeva, nu?
Noi, sa stii, draga Guvernule al Romaniei, ca ne-am pregatit cum se cuvine pentru a intampina oamenii ce se bucura de marinimia ta.
Adica am facut un pachet de trei nopti cu una gratuit. ANAF, se aude? 25%, da?
Hai sa-ti spun toata povestea: cele 4 nopti de cazare 11-15 August, cu tot cu pensiune completa, costa, pe camera dubla, 1200 de lei. ANAF, asta inseamna de doua persoane, bine?
Bineinteles, am inclus trei mese pe zi, si in bunul nostru obicei, am pus la bataie apa plata, apa minerala, ceai, cafea si limonada** pentru toata lumea si fara vreo limita de cantitate.
Ai inteles?
Sa mai stii, draga Guvernule, ca toate cele 6 camere vor fi ocupate de oameni ce vor bucurosi sa descopere , sau sa regaseasca bucataria rurala de care ne bucuram si cu care ii bucuram, stii, suntem siguri, despre ce vorbim. Totul impreuna cu confortul pentru care altii, la oras, au stelute din acelea galbene, noi avem doar margarete. Albe.
Da, da, toate astea in buza padurii de fag, aia din spatele curtii, care ne racoreste mai ceva ca berea din frigider.
in final, te rugam, da mai repede hotararea aia cu liberul de luni, ca sa-si faca oamenii astia curaj sa ne sune la 0743222320 sau 0745861516, da?
Multumim!
* Ba stim.
** fiind la tara facem limonada doar cu lamai, menta si miere, nu avem, ca la oras, alte traznai de design.

Urmaraste-ne pe facebook !